Reviews

Draagt u schoenaanpassingen of orthopedische schoenen van Ortho-vision? Wat zijn uw ervaring met onze schoenen? Bent u tevreden? Wat zijn u gebruikerservaringen? Kunnen wij dingen beter, of anders doen? Wij horen het graag! Laat uw commentaar voor ons én anderen achter in een review !

Bij grof taalgebruik, beledigende teksten en ongefundeerde meningen zal / kan uw review verwijderd worden!

Review Overzicht

Aantal reviews: 14
20-01-2021 - buyfurosemide100
OnlyFans, una plataforma de redes sociales que permite que sus usuarios vendan fotos explicitas, ha tenido un gran auge durante la pandemia. Pero la competencia en el sitio significa que no todas las personas ganaran mucho dinero.
20-01-2021 - wallycop
i am so satisfacted.my english is poor, sorry :). thx for approving my user greetings wally
19-01-2021 - MSCBeirm
Если планируете начать торговый бизнес и закупить товар в Китае, вы можете обратиться в нашу компанию и мы поможем вам рассчитать все платежи связанные с доставкой товара до вашего склада и таможенные платежи, также мы проверим товар на возможные ограничения при ввозе в Россию.
18-01-2021 - mitunsamelf
Ich bin gegen covid 19. Was ist deine Meinung? mituns
15-01-2021 - MixNon
I am expert of pandemic, and i can help you. PS: How are you? I am from France :)/ mixx
30-12-2020 - XRumerTest
Hello. And Bye.
28-12-2020 - XRumerTest
Hello. And Bye.
22-12-2020 - IkserEr
Здравствуйте! У вас отличный сайт, но я удивлен тем, что у него такие низкие показатели в поисковых системах. Почему? Да, скорее всего, из-за недоверия самих поисковиков к вашему ресурсу. А это значит, что на него очень мало ссылаются других сайтов. То есть, мало ссылок на ваш сайт. Я хочу вам предложить исправить данную ситуацию и проделать работу по наращиванию ссылочной массы на ваш ресурс. Вы получите более 1000 ссылок–доноров на ваш сайт. Эти ссылки будут анкорными и безанкорными, под ваши ключевые фразы, по которым продвигаете свой сайт. А это даст рост позиций, траст, доверие поисковиков, хорошую и быструю индексацию, посещаемость, плюс ИКС! Работа займет примерно 1-2 недели, после которой вы получите долгожданный эффект, которого скорее всего еще ваш сайт не видел. Имеется в виду положительный результат, которому вы будете приятно удивлены. Я работаю на качество, как для себя и очень дорожу своими постоянными клиентами. От вас мне необходима лишь ссылка на ваш сайт и ключевые слова. Стоимость моей услуги составляет всего лишь 9900 рублей, но я готов вам сделать небольшую скидку, чтобы мы с вами подружились и вы заказывали бы продвижение сайта лишь у меня, так как я знаю в этом толк и у меня есть большой опыт. Если вам интересно мое предложение, то пожалуйста свяжитесь со мной по E-mail: proxrum@mail.ru С Уважением к вам, Вадим.
06-03-2016 - José van Dick-Thijssen
Een paar jaar geleden kreeg ik na twee operaties aan mijn linkervoet waardoor ik een half jaar nauwelijks kon lopen van de specialist te horen dat ik met mijn kwaal (verkalkte gewrichten in mijn voet, steeds terugkerende cystes en pijn bij het lopen) maar moest leren leven. Gelukkig stuurde mijn huisarts mij door naar de revalidatiearts en deze naar Orthovision in Geleen. Ik kreeg eerst probeerschoenen en vanaf dag één wilde ik deze niet meer uitdoen omdat ik weer zonder pijn kon lopen. De "echte"orthopedische schoenen waren bovendien zo mooi, dat ze bijna niet van gewone schoenen te onderscheiden waren. Ik heb meteen nog een tweede paar laten maken, en later, toen het eerste paar versleten was, nog een paar wandelschoenen. Allemaal even mooi en zo goed ondersteunend, dat ik nu zonder pijn zelfs weer lange wandelingen kan maken. Fantastisch! Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten en ben zeer dankbaar!
22-02-2016 - Annemiek Messing, Stein
Na een periode van zeer moeilijk lopen, ben ik zeer blij met mijn aangepaste schoenen. Dankzij het vakkundig advies van Ortho-vision loop ik nu op een modieuze heerlijk zittende schoen. Bedankt voor jullie goede advies en service, Annemiek Messing
08-01-2016 - nelly remmers
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe schoenen. Mooi sportief model schoen en ze lopen super. Daarvoor mijn hartelijke dank. Groetjes Nelly
16-11-2015 - Loe Lensen
Twee jaar geleden kreeg ik met een ernstig gezicht van mijn orthopeed te horen dat lopen er binnenkort niet meer in zou zitten. De moed zonk me op dat moment werkelijk in de schoenen. Dat waren inderdaad ook nog eens schoenen waar k geen stap meer mee kon verzetten. Mijn huisarts had van een orthopedisch schoenmaker gehoord die samen met een Sittardse revalidatie arts bijzondere prestaties verrichte. Dat wou ik natuurlijk ook wel eens meemaken. Al bij de eerste afspraak kreeg ik spontaan te horen dat ik met totaal verkeerde schoenen rondliep. Meteen werd me verteld wat ik wel zou moeten dragen en waarom. Of ik na het aanpassen een foto van een model schoen op kon sturen welke ik mooi vond. De verbazing werd nog groter toen ik enige tijd later een paar schoenen mocht passen die vrijwel identiek waren aan het model van mijn keuze, maar dat was niet alles...toen ik die schoenen aan had ging de wereld letterlijk voor me open. Ik had een staaltje vakwerk aan m'n voeten waar ik weer mee kon doen en laten waar ik zin in had. Orthovision is voor mij een klantvriendelijke en deskundige partner die een zeer positieve uitwerking heeft op mijn kwaliteit van leven. Iets wat ze zelf heel gewoon vinden maar waar ik ze zeer dankbaar voor ben!
23-04-2014 - Cees van Beek, venlo
Vandaag mijn nieuwe schoenen gepast en direct in gebruik genomen. Petje af voor het team van Kenneth. Snel en accuraat werken en mooie kwaliteit gaan bij Ortho-Vision samen!
18-01-2014 - Bert Steengraver
Ben sinds het begin tevreden klant bij Orthovision.Orthopedische schoenen. Alles kan en niks is teveel goede service

Review Schrijven

Gelieve de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Naam:*
Review:*
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.