Reviews

Draagt u schoenaanpassingen of orthopedische schoenen van Ortho-vision? Wat zijn uw ervaring met onze schoenen? Bent u tevreden? Wat zijn u gebruikerservaringen? Kunnen wij dingen beter, of anders doen? Wij horen het graag! Laat uw commentaar voor ons én anderen achter in een review !

Bij grof taalgebruik, beledigende teksten en ongefundeerde meningen zal / kan uw review verwijderd worden!

Review Overzicht

Aantal reviews: 24
23-11-2022 - Hrushevjar
Всем доброго! Простите за нубский вопрос - но где и как можно сейчас заработать денег в интернете? Дохотроны не предлагать! Врят ли я один нуждаюсь в этом вопросе!
23-11-2022 - Hrushevjar
Всем доброго! Простите за нубский вопрос - но где и как можно сейчас заработать денег в интернете? Дохотроны не предлагать! Врят ли я один нуждаюсь в этом вопросе!
22-11-2022 - Ramirohog
Здравствуйте, Участковый с гор. Севастополя, Северной стороны. На дооолго, долго закрыл своего отца и мать. Вот такие Вот сотрудники МВД в Крыму и Севастополе.
16-11-2022 - MexaHikO
LOL! Hrushev заработать захотел...)) То что лохотронов дохрена, есть такое! Только вот кто тебе скажет где деньги лежат?!... Я в свое время много всего перерыл и везде надо еба.ить! с вложением или без него, всеравно херачить нужно! Сейчас развиваю сетевой, тема классная, без наживы и т д, но об этом если интересно в личку)) Есть еще одна классная тема, сам не пользуюсь но друзья пользуются! Хрумер называется)) Это уникальный комбайн для заработка денег! Есть скидочные купоны, размер скидки по ним 53%))) Куда вводить купон? Для получения скидки по купону следует: 1. Зарегистрироваться на BotmasterRuCom БЕЗ реф.ссылки/кода Очень важно: при регистрации поле "Реф.номер" следует оставить ПУСТЫМ, иначе купон указать будет невозможно! 2. Войти в аккаунт и перейти на страницу покупки 3. Указать любой неиспользованный купон из списка в соответствующее поле. Стоимость будет пересчитана автоматически. NOV22-53-221130-gf199bmv0gj1278k NOV22-53-221130-gf199bmv385c2rax NOV22-53-221130-gf199bmv38egwjkt NOV22-53-221130-gf199bmv38jy08co NOV22-53-221130-gf199bmv60h211zn NOV22-53-221130-gf199bmv60lu14d7 NOV22-53-221130-gf199bmv8s51wikq NOV22-53-221130-gf199bmv8sdcc6d3 NOV22-53-221130-gf199bmv8skdx8ex NOV22-53-221130-gf199bmvbkg0hbei NOV22-53-221130-gf199bmvbkjvvafh NOV22-53-221130-gf199bmvbkrqq3dx NOV22-53-221130-gf199bmvec03f65n NOV22-53-221130-gf199bmvechi6q17 NOV22-53-221130-gf199bmvecnfsl23 NOV22-53-221130-gf199bmvh4bp6dv4 NOV22-53-221130-gf199bmvh4mmfu4e NOV22-53-221130-gf199bmvh4uke1o0 NOV22-53-221130-gf199bmvjw52e2kc NOV22-53-221130-gf199bmvjwcuqzgq Пользуйтесь! всего наилучшего!
15-11-2022 - Hrushevjar
Всем доброго! Простите за нубский вопрос - но где и как можно сейчас заработать денег в интернете? Дохотроны не предлагать! Врят ли я один нуждаюсь в этом вопросе!
14-11-2022 - MatyPneum
Lolita Girls Fuck Collection loli girl foto video cp pthc yx.si/n5v s.yjm.pl/BbtC tw.uy/tw11l
09-11-2022 - Helouplima
Hello. And Bye.
08-11-2022 - BadSantamkr
hello there. What can i do for you hehe thanks
07-11-2022 - EugeneVoive
####### OPVA ######## ULTIMATE РТНС COLLECTION NO PAY, PREMIUM or PAYLINK DOWNLOAD ALL СР FOR FREE Description:-> vo.la/bzx9Uu Webcams РТНС 1999-2022 FULL STICKAM, Skype, video_mail_ru Omegle, Vichatter, Interia_pl BlogTV, Online_ru, murclub_ru Complete series LS, BD, YWM Sibirian Mouse, St. Peterburg Moscow, Liluplanet, Kids Box Fattman, Falkovideo, Bibigon Paradise Birds, GoldbergVideo Fantasia Models, Cat Goddess Valya and Irisa, Tropical Cuties Deadpixel, PZ-magazine, BabyJ Home Made Model (HMM) Gay рthс collection: Luto Blue Orchid, PJK, KDV, RBV Nudism: Naturism in Russia Helios Natura, Holy Nature Naturist Freedom, Eurovid ALL studio collection: from Acrobatic Nymрhеts to Your Lоlitаs (more 100 studios) Collection european, asian, latin and ebony girls (all the Internet video) > 4Tb Rurikon Lоli library 171.4Gb manga, game, anime, 3D This and much more here: or --> gg.gg/120suh or --> url.pm/hRfA1 or --> u2b.eu/ua or --> v.ht/LEYc or --> cutt.us/cglpS or --> t1p.de/cbyw7 or --> tw.uy/3qeyb or --> gurl.pro/k6ftqd or --> 0se.co/Z5IoP ----------------- ----------------- 000A000255
02-11-2022 - Hermine
Промокод 1ҳbet
02-11-2022 - Louvenia
Адвокат по уголовным делам в Москве
31-10-2022 - XRumerTest
Hello. And Bye.
29-10-2022 - XRumerTest
Hello. And Bye.
28-10-2022 - XRumerTest
Hello. And Bye.
28-10-2022 - Emilia
Деревообрабатывающие станки купить в Москве
22-10-2022 - BadSantajor
hello there. What can i do for you hehe thanks
20-10-2022 - BadSantajva
hello there. What can i do for you hehe thanks
18-10-2022 - MichaelVop
emaille coating van Baden
06-03-2016 - José van Dick-Thijssen
Een paar jaar geleden kreeg ik na twee operaties aan mijn linkervoet waardoor ik een half jaar nauwelijks kon lopen van de specialist te horen dat ik met mijn kwaal (verkalkte gewrichten in mijn voet, steeds terugkerende cystes en pijn bij het lopen) maar moest leren leven. Gelukkig stuurde mijn huisarts mij door naar de revalidatiearts en deze naar Orthovision in Geleen. Ik kreeg eerst probeerschoenen en vanaf dag één wilde ik deze niet meer uitdoen omdat ik weer zonder pijn kon lopen. De "echte"orthopedische schoenen waren bovendien zo mooi, dat ze bijna niet van gewone schoenen te onderscheiden waren. Ik heb meteen nog een tweede paar laten maken, en later, toen het eerste paar versleten was, nog een paar wandelschoenen. Allemaal even mooi en zo goed ondersteunend, dat ik nu zonder pijn zelfs weer lange wandelingen kan maken. Fantastisch! Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten en ben zeer dankbaar!
22-02-2016 - Annemiek Messing, Stein
Na een periode van zeer moeilijk lopen, ben ik zeer blij met mijn aangepaste schoenen. Dankzij het vakkundig advies van Ortho-vision loop ik nu op een modieuze heerlijk zittende schoen. Bedankt voor jullie goede advies en service, Annemiek Messing
08-01-2016 - nelly remmers
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe schoenen. Mooi sportief model schoen en ze lopen super. Daarvoor mijn hartelijke dank. Groetjes Nelly
16-11-2015 - Loe Lensen
Twee jaar geleden kreeg ik met een ernstig gezicht van mijn orthopeed te horen dat lopen er binnenkort niet meer in zou zitten. De moed zonk me op dat moment werkelijk in de schoenen. Dat waren inderdaad ook nog eens schoenen waar k geen stap meer mee kon verzetten. Mijn huisarts had van een orthopedisch schoenmaker gehoord die samen met een Sittardse revalidatie arts bijzondere prestaties verrichte. Dat wou ik natuurlijk ook wel eens meemaken. Al bij de eerste afspraak kreeg ik spontaan te horen dat ik met totaal verkeerde schoenen rondliep. Meteen werd me verteld wat ik wel zou moeten dragen en waarom. Of ik na het aanpassen een foto van een model schoen op kon sturen welke ik mooi vond. De verbazing werd nog groter toen ik enige tijd later een paar schoenen mocht passen die vrijwel identiek waren aan het model van mijn keuze, maar dat was niet alles...toen ik die schoenen aan had ging de wereld letterlijk voor me open. Ik had een staaltje vakwerk aan m'n voeten waar ik weer mee kon doen en laten waar ik zin in had. Orthovision is voor mij een klantvriendelijke en deskundige partner die een zeer positieve uitwerking heeft op mijn kwaliteit van leven. Iets wat ze zelf heel gewoon vinden maar waar ik ze zeer dankbaar voor ben!
23-04-2014 - Cees van Beek, venlo
Vandaag mijn nieuwe schoenen gepast en direct in gebruik genomen. Petje af voor het team van Kenneth. Snel en accuraat werken en mooie kwaliteit gaan bij Ortho-Vision samen!
18-01-2014 - Bert Steengraver
Ben sinds het begin tevreden klant bij Orthovision.Orthopedische schoenen. Alles kan en niks is teveel goede service

Review Schrijven

Gelieve de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Naam:*
Review:*
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.