Onderhoud en gebruik van uw schoenen

Gebruik:
Uw schoenen zijn grotendeels gemaakt van leder, dat zich geleidelijk aanpast aan de vorm van uw voet. Het voelt op den duur prettig en comfortabel als een tweede huid. Uw voeten en huid zullen wel eerst moeten wennen aan de correctie en ondersteuning die uw schoen bieden. Kijkt u onder het kopje handleiding voor een uitgebreid inloopadvies.
 

Onderhoud:
Goed onderhoud bevordert de gebruiksduur en het draagcomfort van uw kostbare schoenen. Of uw schoenen een lange levensduur hebben hangt af van uw slijtagepatroon en van hoe u de schoenen onderhoudt. U bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Normale slijtage, een sterk afwijkend gebruik van de schoen of onzorgvuldige behandeling vallen niet onder deze garantie. Om de schoenen goed te houden moeten zij regelmatig schoongemaakt worden. Eens per week poetsen met een schoencrème is een minimum. Suède en nubuck kunt u borstelen met een suède borstel of nubuckblokje. Behandel uw schoenen regelmatig met een beschermspray.
 

Reparatie:
Uw schoenen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Natuurlijk wilt u langdurig en zonder klachten genieten van uw schoenen. Het levert u in elk opzicht meer draagcomfort op. Mochten er echter toch problemen ontstaan, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U kunt voor reparaties aan uw schoenen altijd zonder afspraak bij ons aan de balie terecht. Wacht u vooral niet tot reparatie niet meer mogelijk is. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de reparatiekosten of hebben deze opgenomen in het contract met Ortho-vision.
 

Het doorlopen op versleten hakken en zolen kan onherstelbare schade aanrichten. Natuurlijk voeren wij deze reparaties graag voor u uit. U kunt ook altijd bij ons terecht voor drukplekken of andere problemen die u met uw schoenen heeft of krijgt. Normale slijtage, een sterk afwijkend gebruik van de schoen of onzorgvuldige behandeling vallen niet onder de normale garantie.
 

Voor nformatie over actuele prijslijst reparaties kunt u bellen met ons algemeen nummer 088 - 426 76 00
Producten voor onderhoud vind u in onze praktijken en in onze webshop.