Spreekuur drs. emile p.f. janssen, revalidatie-arts

Per heden huurt revalidatie-arts Drs. Emile P.F. Janssen een ruimte in onze vestiging Brunssum. Naast zijn werkzaamheden voor revalidatiecentrum "Libra" in Eindhoven, waar uitlsuitend patiënten ziet met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), voert Drs. Emile Janssen sinds kort ook een solopraktijk (Janssen Rehabilitation Medicin & Consultancy) en houdt nu ook spreekuur op de donderdag in onze vestiging Brunssum.
Door de grote aanloop kunt u nu niet rechtstreeks een afspraak maken. Wij verzoeken daarom u vriendelijk om het  contactformulier in te vullen waarmee u op een (wacht)lijst komt. Drs. Emile Janssen zal zelf bepalen wanneer u op consult kunt komen. Wij kunnen u helaas net telefonisch te woord staan gezien de grote drukte in aanvragen. U dient voor het consult wel een verwijzing te hebben van uw huisarts.

Drs. E.P.F. Janssen: AGB-code:  03027340
Janssen Rehabilitation Medicin & Consultancy: AGB code praktijk: 22227620

Actuele wachtlijst: (update 17 2019, 12:00h ) : >220 patiënten

Ortho-vision heeft geen inspraak in het bepalen van de volgorde op, en het verwerken van de wachtlijst. Het heeft dan ook geen effect om hierover telefonisch contact met ons op te nemen. Gezien het feit dat er bij Drs. Emile Janssen  beperkte capaciteit is bij de verwerking van die wachtlijst moet u er rekening mee houden dat u enkele maanden moet wachten. Bij voorbaat excuses hiervoor. 

Ortho-vision & Emile, Samen Verder !

 

Terug