Solestar, the carbon cycling insole


Ortho-vision_Sports_Solestar_logo
 

Ortho-vision Sports is sinds 2011 exclusief Solestar dealer in Zuid-Limburg. Kenneth Hanzen,  is opgeleid door Oliver Elsenbach zelf. Wij hebben alle Solestarmaterialen op voorraad. U kunt ze dus altijd direct meenemen! Ook bij Solestar Custom, kunt u na aanmeten ze binnen een uur meenemen.

Sportwetenschapper Oliver Elsenbach van KOM-SPORT ontwikkelde Solestar aan de "Deutsche Sporthochschule" in Keulen. Hij ontwikkelde ze samen met Duitse topwielrenners, waaronder Gerald Ciolek. Na een uitvoerige studie, finetuning en praktijktesten bleek Solestar gemiddeld een rendementverbetering te genereren van 6,9% vermogen!!
 

Solestar (custom) is niet meer weg te denken uit het huidige profpeleton. O.a.:  André Greipel, Gerald Ciolek,  rijden met Solestars. Maar ook triatleten zoals Anne Haug en mountainbikers zijn overtuigde gebruikers. kijk HIER voor een impressie van de gebruikers.
 

Solestar is primair GEEN correctiezool. Het is een medium dat voornamelijk schuifkrachten voorkomt en door een uitgekiende carbonconstructie de vrijgekomen krachten bundelt en gecentreerd overbrengt op een centraal punt dat precies ligt boven je schoenplaatje / pedaal-as.Door individuele aanpassing door gecertiiceerd dealer kunnen kleine correcties aangebracht worden. Om Solestar te mogen leveren is een uitgebreide scholing vooraf verplicht. Alleen na certificering van Solestar zelf mag het product geleverd worden.

Kenneth Hanzen is sinds 2011 gecertificeerd en heeft ruime ervaring in het aanmeten en afleveren van Solestar's bij diverse renners van ieder nivo.
 

Solestar's Custom  zijn niet "goedkoop". Door gebruik te maken van hoogwaardig Carbon (koolstofvezel in laminaat) en te produceren in Duitsland wordt wel de hoogste kwaliteit gewaarborgd. Adviesverkoopprijs is € 249,- incl BTW all-inn service en afstellen schoenplaatjes.Vergoeding via uw zorgverzekering is (gedeeltelijk) mogelijk.

 

Ortho-vision_Sports_Solestar_Solestars

 

Lees HIER de berichtgeving in het magazine "FIETS"

Lees HIER een artikel in het Duitse magazine "Velomotion"