Ortho Vision

Loopt u al tijden met een blessure? Wilt u weer gaan starten met sporten na een blessure? Wij kijken graag of we u verder kunnen helpen met onze Gangbeeldanalyse! Afhankelijk van de klachten kunnen wij verschillende analyses doen om te kijken of er aanwijzingen in de biomechanica gevonden kunnen worden die verbeterd kunnen worden. De bevindingen worden besproken en u ontvangt een rapport om zelf (of met een fysio/zorgverlener) mee aan de slag te gaan.

 

Simi Aktisys 2D/3D

Onze gangbeeldanalyses voeren wij uit met behulp van de Simi Aktisys 2D/3D. Dit is de makkelijkste en snelste manier om dynamische bewegingen in de praktijk te analyseren. Door het gebruik van LED markers die automatisch door de software herkend worden kan de data real time weergegeven en inzichtelijk gemaakt worden.

 

Duur en kosten

Een standaard analyse (incl. 2 2D-analyses en uitgebreide bespreking) duurt ongeveer 1 uur. De kosten bedragen €99,-. Bij ingewikkelde of uitgebreidere klachten kunnen we ook een uitgebreidere analyse doen, de duur en kosten hiervan zijn in overleg te bepalen.