Ortho Vision

Er is geen content gekoppeld aan dit onderdeel

Review Overzicht

Aantal reviews: 8
15-04-2021 - Manuela Heinrichs
Gisteren mijn nieuwe zomerslippers met mijn eigen voetbed opgehaald bij Ortho Vision. Ik ben er super blij mee. Ik heb een grote correctie in mijn steunzolen waardoor het erg pijnlijk is als ik platte voeten lopen. In de zomermaanden is er niets fijners om een leuke slipper te dragen maar dit is nogal pijnlijk.De podotherapeut van Ortho-Vision bood me de mogelijkheid om een slipper te laten maken aan de hand van mijn voetafdruk. Wat ben ik daar enorm blij mee. Het zit heerlijk, loopt heerlijk en ziet er ook nog eens enorm modieus uit. Ik wil nooit meer anders. Heel veel dank. Alle lof voor het team.
28-08-2014 - Vivian Fleischhauer-Jacobs
Sinds 2013 klant bij Ortho-Vision en ben zeer tevreden. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers en leveren goede service.
02-04-2014 - Robbie
Ik had altijd last van mijn scheenbenen na het rennen.Toen ik met Marvin in contact kwam,heeft hij geconstateerd dat ik shinsplints had.Toen heeft hij geadviseerd voor opmaat gemaakte sportzooltjes,sindsdien heb ik geen last meer van mijn schenen bij het rennen!Voor dit ben ik Marvin heel dankbaar!
11-03-2014 - Kenneth Nabben -Fysio Stofberg
Ik kwam in eerste instantie in contact met Marvin omdat ik last had van enkel en kuitbeen. Sinds ik bij Marvin onder behandeling ben geweest zijn deze klachten zo goed als verdwenen. Naast het aanmeten van zolen en goede advies maakte Marvin ook gebruik van zijn expertise op het gebied van manuele therapie. Na deze behandeling was ik zo overtuigd van zijn kwaliteiten dat ik mijn eigen patiƫnten met voet/beenproblematiek ook naar Marvin doorverwijs.
28-02-2014 - Roy
Dankzij Marvin zijn adviezen en op maat gemaakte schoenzolen ben ik nu van mijn langdurige bovenbeenblessure af. Ik heb zooltjes voor de 'normale' schoenen en speciale zooltjes voor in de sportschoenen. Na ongeveer een jaar blessureleed ben ik blij dat ik mede dankzij Marvin weer voluit kan voetballen. Goede service, bedankt Ortho-Vision!
27-02-2014 - Joey
Ik kwam bij Marvin met klachten aan me enkels,tijdens het rennen kon ik naar enkele minuten al niet meer verder. Marvin kwam met de oplossing voor voetzooltjes. Toen ik ze eenmaal had gekregen en deze ben gaan gebruiken had ik na 2/3 geen last meer en kon ik naar lange tijd weer voluit trainen. Marvin bedankt!
27-02-2014 - Samefko - Health by Science
Binnen mijn vakgebied streef ik het niet alleen na mijn cliƫnten gezonder en vitaler te laten leven, ik streef het tevens na het juiste voorbeeld hierin te geven. Fysieke activiteit is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, mits onder de juiste voorwaarden, d.w.z. het moet niet ten koste van alles (lees: gezondheid) gaan. Genetisch gezien ben ik zelf niet bedeeld met het beste materiaal wat betreft voet-anatomie. Eigenwijs als ik ben, heb ik zelden geluisterd naar de adviezen die ik kreeg ter preventie van klachten. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid tot het tot uiting komen van klachten in boven-en onderbenen. Teneinde de klachten te verminderen heb ik op aanbevelen van de fysiotherapeut contact opgenomen met Ortho-vision. Na een uitvoerige voet-, onderbeen- en loopanalyse wist Marvin de exacte oorzaak te diagnosticeren en sindsdien beweeg ik weer klachten-vrij, dit m.b.h. van orthopedische sportzolen. Dat voorkomen beter is dan genezen heb ik dus hardleers geleerd. Gelukkig ben ik nu weer vrij van beperkingen! Thanks Ortho-vision!
27-02-2014 - Yago Hamwijk
Aangezien ik op mijn voorvoeten loop heb ik destijds voetzooltjes moeten laten maken voor de ondersteuning van mijn voeten. Marvin heeft mij zeer goed geholpen, hij heeft verstand van zaken en hij is een bekwaam orthopeed!

Review Schrijven

Gelieve de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Naam:*
Review:*
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.