Welkom bij Ortho-vision!

Ortho-vision is aanbieder van diensten en producten in orthopedie, revalidatie, podotherapie en sport. Vanuit onze vestigingen in Geleen, Landgraaf en Brunssum,  en vanuit servicelokaties bij zorgpartners, bedienen we de Zuid-Limburgse en Euregionale markt.

Mobiliteit is een ingewikkeld samenspel van spieren, botten en gewrichten. Onbegrensde lichamelijke mobiliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor deze mensen is er Ortho-vision!

U en Ortho-vision, Samen Verder!

 

 

Ortho-vision biedt advies en maatwerk oplossingen voor uw mobiliteitsklachten. Bij Ortho-vision wordt u geholpen door een deskundig team met jarenlange ervaring. Ons team is gespecialiseerd in podotherapie en maatwerk oplossingen in schoenen, steunkousen en sport. Ook voor inspanningstesten en orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen en orthesen kunt u bij ons terecht.. Dit alles onder één dak. Bijna alle hulpmiddelen in onze eigen werkplaats gemaakt of aangepast aan uw specifieke situiatie. Adequate producten, uitstekende kwaliteit en snelle service zijn bij Ortho-vision gegarandeerd.

 

Met vriendelijke groet !
Team Ortho-vision