Steunkousen Reviews

Gebruikt u elastische kousen van Ortho-vision? Laat hier weten wat uw ervaringen zijn met onze kousen. Zijn de kousen makkelijk in gebruik en onderhoud? Hoe heeft u het contact met Ortho-vision ervaren? En het belangrijkste: zijn uw klachten verminderd? Deel uw ervaringen met ons en anderen!

Bij grof taalgebruik, beledigende teksten of ongefundeerde meningen kan / zal uw review verwijderd worden.

Review Overzicht

Aantal reviews: 2
16-10-2015 - K.O.
Als klant van Ortho-vision ben ik tevreden over de dienstverlening. De mensen van Ortho-vision staan open voor suggesties en zijn bereid om mee te denken. De steunkousen worden iedere keer weer met zorg aangemeten. Als er problemen zijn met de steunkousen, kun je ook terecht bij Ortho-vision en zal er een oplossing worden gezocht.
04-10-2015 - Rhyanne Vluggen, FysioVerde
Als fysio en oedeemtherapeute streef ik er altijd naar de beste zorg voor mijn patiƫnten te leveren. De samenwerking met Ortho-vision is hier onderdeel van. Zij zijn de afgelopen jaren een zeer professionele en betrouwbare partner gebleken waar ik mijn patiƫnten naar toe stuur wanneer zij in aanmerking komen voor steunkousen. Zij leveren zorg op maat en hebben aandacht voor de individuele mogelijkheden en wensen van elk individu.

Review Schrijven

Gelieve de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Naam:*
Review:*
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.