Ortho-vision Sports Review

Deel hier uw ervaringen met Ortho-vision Sports. Hoe zijn de ervaringen met de bij ons verkregen diensten of producten? Bent u tevreden? Kunnen wij dingen anders of beter doen? Laat het ons én anderen weten door het plaatsen van een review!

Bij grof taalgebruik, beledigende teksten en ongefundeerde meningen kan / zal uw review verwijderd worden.

Review Overzicht

Aantal reviews: 9
29-08-2016 - Will Jacobs
Super geholpen door Kenneth. Vakman en erg klantgericht. Kwam vanwege een aantal voetproblemen met veel pijn gedurende lange ritten en het daarom aanmeten van Bontschoenen. Had mijn huidige schoenen bij me, na een hele duidelijke uitleg heeft hij eerst mijn huidige schoen flink onder handen genomen. resultaat..vier dagen later de zilveren afstand van het Alpenbrevet in Zwitserland gefietst zonder een centje pijn aan mijn voet. Bont schoenen dus niet nodig. Kosten...service van de zaak...dat dit nog bestaat. In een woord geweldig en ik kan Kenneth en ortho-Vision aan iedereen aanraden.
11-05-2015 - sjoerd dirks
Inmiddels alweer mijn tweede fietsmeting gehad bij de mannen van Ortho Vision Sports. De eerste was in 2013 na knieklachten en na het juist afstellen van zadel (stuk hoger en naar voren) en het stuur (lager) langzaam aan weer begonnen met opbouwen. Het duurde even maar na een tijdje was ik pijnvrij en kon ik weer uren genieten op de fiets. De volgende investering waren Bont schoenen en solestar kontrol inlegzolen. Wat een combinatie en krachtoverdracht in een woord SUPER. In 2015 een nieuwe Aero racefiets gekocht en daarna zonder enige twijfel meteen op maat laten afstellen. Als je wel geld uitgeeft aan een fiets moet je ook durven investeren in een fietsmeting. Kijk naar het totaal plaatje en laat je adviseren door een deskundige dat maakt het fietsen alleen maar leuker en uitdagender.
28-04-2015 - Ruben Bruggeman
Op koningsdag 2015 is er tijd gemaakt voor mijn fietsmeting, wat al getuigd van klantvriendelijkheid! Na ruim 2 uur, nieuwe schoenen van Lintaman die heerlijk zitten, en een behoorlijk aantal aanpassingen aan de fiets, heb ik Kenneth bedankt voor dit alles. Meteen gaan uitproberen met de 3e lus van de amstel gold race route; een duidelijk verschil met eerst. Geen knieklachten tijdens het fietsen, geen slapende rechter voet. Heerlijk gefietst en zeer tevreden over het werk van Kennth. Bedankt!
20-03-2015 - Patrick Gante
Na jaren last van slapende tenen tijdens het fietsen top service gehad van Kenneth. Hij heeft mijn bestaande zooltjes dusdanig aangepast dat ik nergens meer last van heb. Wat een wereld van verschil tijdens het fietsen! Bedankt!
08-05-2014 - Marcel Dubois
Goede kennis over sportdrank/voedingssupplementen. Bereid om het snel op plek van bestemming te krijgen. Ook xe CEP compressie-sleeves zijn TOP!! Goed ondersteunend bedrijf voor sporters.
01-03-2014 - Theo
TNX for the snelle service Kenneth. Op naar een mooi 2014 :-)
27-02-2014 - joel van eyken
Onlangs een paar solestar inlegzooltjes aangeschaft. Zeer tevreden van , comfortabel en geen hotspots meer ! Goede service Bedankt Kenneth
26-02-2014 - Wilbert Peeters
Nogmaals dank jullie wel voor de fietsmeting die ik recent in Geleen heb gehad. Ik ben er nu achter wat goed materiaal én een fietsmeting aan verschil kan maken. Het gaat allemaal zo makkelijker dan voorheen en daardoor ook sneller. Ik merk dat ik met eigenlijk dezelfde inspanning als voorheen veel betere resultaten behaal. Kortom ik ben heel erg tevreden en ik zit met een nog grotere smile op de fiets.
12-01-2014 - Peerkes Bike Shop
Hi Sander/Kenneth, Ff tussendoor over de Bont-Solestar combinatie: In een woord "geweldig"!! Het verschil met die 'slappe' andere schoenen is gigantisch. Makkelijker harder rijden, minder pijn in voeten en benen, lagere HR etc Nu gauw de rest van het Peerkes Bike Team voorzien en op naar succes. Moet ik even kwijt. Fijne dagen nog. Ciao, Peerke

Review Schrijven

Gelieve de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Naam:*
Review:*
 
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.