Sportcompressie

Ortho-vision Sports is dealer van de gerenommeerde merken: CEP , 2XU en DeFeet

 

Ortho-vision_Sports_Sportcompressie_CEP

CEP: The intelligent sportswear made in Germany

CEP compressiekousen zijn toonaangevend binnen het gehele CEP compressie-assortiment, dat wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland door CEPsports, de sportdivisie van Medi GmbH. CEP compressiekleding staat garant voor duurzaamheid, sportspecifieke functionaliteit en een uniek effect: de "MEDI-Compression Technology" voor een sneller herstel, blessure preventie en extra energie voor zowel recreatieve als prestatiegerichte sporter.

Cep1

Cep2

Cep3


 

2XU-logo

 

2XU: Human Performance Multiplied

Het Australische merk 2XU maakt sinds haar oprichting in 2006 een enorme groei door. Het bedrijf maakt er geen geheim van dat het de beste kwaliteit sportkleding wil produceren die er te vinden is op de markt.

De "core value" van 2XU is het maken van kleding die de prestaties van een atleet verbeteren. 2XU streeft ernaar de meest perfecte kleding te maken die de atleet beter voorbereid laten voelen, beter laten presteren en onderscheiden t.o.v. zijn/haar opponenten!                                                       

PREPARE. PERFORM. PREVAIL.

2XU  "vermenigvuldigt" een atleet / atlete, zijn of haar prestatie, zo luidt ook de slogan :

HUMAN PERFORMANCE MULTIPLIED!

2XU-bmc


DeFeet  :  Topkwaliteit ! 

DeFeet betekent pure topkwaliteit. Het Amerikaanse bedrijf staat garant om u steeds de beste kledij te maken aan de hand van de allerlaatste technologieën.

Shane Cooper is sinds 1992 de bezieler van de vooruitgang van het merk.  DeFeet weet dat haar klanten kwaliteit en duurzaamheid wensen. Met de leuze “Made for Driven Soles” ontwikkelt DeFeet zowel fiets als loopkledij waaronder sokken, handschoenen, ondertruitjes, armstukken, kniestukken, schoenovertrekken en compressie sokken ( nieuw 2010).
Eenmaal u de uitstekende pasvorm, de goede ondersteuning,  hoge duurzaamheid en knap design van alle DeFeet producten heeft ervaren zal u ongetwijfeld DeFeet fan worden. 100 % MADE IN USA

DEFEET: SPIRIT, STRENGTH and CRAFTMANSHIP

Zowel de CEP , 2XU  als DeFeet sportcompressie-artikelen vind u in onze zaak in Geleen en via de webshop!