Braces, Bandages, en Protectors

Ortho-vision Sports is o.a. dealer van de bekende sportmerken PSB en Rehband

 

Ortho-vision_Sports_PSB-logo
PSB Sportbraces
worden gemaakt door Nea International bv. Nea International bv is een sterk groeiend bedrijf dat actief is op het gebied van orthopedische braces. Nea International bv, dat opgericht werd in Maastricht, is een op kennis gebaseerde vernieuwer met zeer veel ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van orthopedische braces en verwante diensten. Naast zijn eigen deskundigheid, knowhow en hulpbronnen, heeft Nea toegang tot de hulpbronnen en de deskundigheid van een netwerk van wetenschappers, specialisten en technici uit een verscheidenheid aan disciplines. Nea International heeft zich toegelegd op het in stand houden van deskundigheid op het gebied van de behandeling van gewrichtsblessures en chronische aandoeningen.

Ortho-vision_Sports_PSB


Ortho-vision_Sports_Rehband

Rehband is een Zweedse producent van braces en bandages. Jarenlange nauwe samenwerking met artsen en ervaringsdeskundigen en het gebruik van hightech materialen resulteert in uitstekende producten voor topsport en breedtesport. Rehband is een merk van het internationale medtech concern Otto Bock HealthCare.

Rehband heeft 3 lijnen die afgestemd zijn op gebruik en functie:

 • Basic Line
   
 • Coreline
  De CoreLine van Rehband is speciaal ontwikkeld voor actieve personen. Met deze sportbandages kunt u veilig en comfortabel sporten met een maximum aan bewegingsvrijheid. De driedimensionele vormgeving zorgt voor een perfecte pasvorm, het materiaal biedt warmte en gedoseerde compressie. De Core Line heeft producten voor alle belangrijke lichaamsdelen. Daarnaast zijn er producten voor specifieke sporten. Een speciale dameslijn maakt het programma compleet.
  Warmte en compressie zijn sleutelwoorden bij preventie en behandeling van sportblessures. Het materiaal voor de Core Line is van de beste kwaliteit om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Speciaal voor buitensporten ontwierp Rehband warmtebroeken om ook in de koude wintermaanden veilig te bewegen. Het kleurengamma is conform de regelgeving van de KNVB.
   
 • STRONG (MAN) Line
  De Rehband bandages zijn al meer dan 20 jaar bijzonder geliefd bij de Strong Man-beoefenaars en gewichtheffers. Rehband gebruikte haar ervaringen in de ontwikkeling van een bijzondere Strong Man lijn. Ze bevatten alle elementen van de Rehband filosofie: warmte, steun, bescherming, proprioceptie en een verbeterde lichaamscoördinatie.

Klik HIER voor de Rehband catalogus.

Rehband heeft ook speciale maten voor Dames en Kinderen! Daarbij is Rehband ook fabrikant van sportcompressie, sportkleding en prefab sportsteunzolen.