Overeenkomst 2018 & het nieuwe pedicureportaal

Beste pedicures,

In uw pedicurepraktijk ziet u wellicht diabetes mellitus patiënten die jaarlijks een voetonderzoek door een podotherapeut nodig hebben om het zorgprofiel vast te stellen.

Net als voorgaande jaren heeft u ook in 2018 weer de mogelijkheid om uw cliënten ook naar onze podotherapiepraktijk  te verwijzen. Onze podotherapiepraktijk kan  dan met u als pedicure  gaan samenwerken. U kunt de medisch noodzakelijke zorg verrichten die uw patiënt nodig heeft op basis van zijn/haar zorgprofiel en behandelplan dat door onze podotherapeut wordt vastgesteld/opgemaakt.
Wij bieden u de gelegenheid tot het sluiten van een onderaannemingsovereenkomst met onze podotherapiepraktijk. Na onze goedkeuring van de overeenkomst, start de samenwerking voor de duur van het lopende kalenderjaar.
Voor een efficiënte administratieve afhandeling van uw declaraties logt u vanaf 2018 in op ons nieuwe digitale webportal  Pedicureportaal, waar u uw declaraties overzichtelijk en snel kunt verwerken. Het is simpel en gemakkelijk voor zowel u als ons. Helaas kunnen wij daarom vanaf 2018 geen handmatig aangemaakte behandelfacturen meer accepteren zonder hier extra kosten voor in rekening te brengen. Voor de voorwaarden zie de overeenkomst.
Gebruikers van PodoFile (vanaf versie 4.6.2) kunnen heel gemakkelijk rechtstreeks facturenexporteren vanuit hun softwarepakket. Zie de podofile portalenwebsite voor meer info!.

Indien u meer informatie wenst, maken wij graag persoonlijk een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.
U kunt ons voor vragen over contractering en/of het nieuwe digitale pedicureportaal bereiken via e-mail info@ortho-vision.nl of via telefoonnummer: 088-4267600 (Kenneth)

Mocht u vakinhoudelijke vragen hebben dan wel collegiaal willen overleggen met een van de podotherapeuten dan kunt u hen bereiken via:
Denise Meijs: d.meijs@ortho-vision.nl
Sandra Aerts: s.aerts@ortho-vision.nl


Download HIER de 2018 versie van de onderaannemingsovereenkomst met Ortho-vision podotherapie BV

Print het uit in 2-voud
Parafeer iedere pagina en onderteken op het einde.
Vergeet niet de ontbrekende gegevens in te vullen 
Stuur de uitgeprinte en getekende contracten op naar Postbus 1014, 6160 AE Geleen of stuur ze via mail naar : info@ortho-vision.nl


Vergeet niet ! :
kopie ID kaart - Paspoort
kopie Diploma en inschrijving KRP-register
kopie Beroeps en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bij vragen bel ons via 088-426 76 00 (vraag naar Kenneth) of stuur een e-mail via info@ortho-vision.nl