Premium Partners

Hoewel Ortho-vision enthousiast met vele partners samenwerkt, zijn er partners waar wij een speciale samenwerking mee hebben:

 

Ortho-vision_Fysio Stofberg

 

FysioStofberg is gespecialiseerd in fysiotherapie, revalidatie en sport.
Als pluspraktijk bieden zij deskundige zorg en een breed scala aan behandelmogelijkheden aangepast op uw vraag en behoefte. Hun organisatie staat voor zorginnovatie en het vervullen van een maatschappelijke rol. Samen met gerespecteerde partners in zorg en sport zoeken zij continu naar mogelijkheden om onze zorg en de gezondheid binnen de maatschappij te verbeteren.

Zij hebben meerdere vestigingen in Limburg en Noord-Brabant met ruime openingstijden. Alle praktijken zijn voorzien van moderne apparatuur om hun  zorg optimaal te ondersteunen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Fysio Stofberg
Tel: 045 - 564 11 12
info@fysiostofberg.nl
 


 

Ortho-vision_Stofberg test & train

 

Bij Stofberg Test & Train kunt u sporten onder deskundige begeleiding en met de meest professionele apparatuur worden getest. Samen met u bekijken zij welke test(s) het meest geschikt voor u zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de sport die u wilt beoefenen. U hoeft geen topsporter te zijn om de voordelen te ervaren van een inspanningstest. Zij bieden wetenschappelijk onderbouwde tests aan voor een breed scala aan sporten. (o.a. VIAD Testen, lactaattesten, shuttle-run en Coopertest).

Het sporten vindt plaats in een van hun vestigingen of buitenlocaties. Deze vestigingen zijn goed uitgerust met moderne apparatuur en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u verder te helpen. De buitenlocaties zijn dusdanig gekozen dat hier goede en verantwoorde trainingen kunnen worden uitgevoerd.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Stofberg Test&Train
Tel: 045 - 564 11 12
info@testentrain.nl
 


 

Fysiotherapiepraktijk Geraets, Blokland, Vrouenraets en Smeets is een all-round fysiotherapiepraktijk met 5 filialen in de Gemeente Landgraaf. Samen met o.a. Ortho-vision zijn zij gevestigd in het Gezondheidscentrum De Nieuwe Dormig. Klik HIER voor het uitgebreide aanbod van hun diensten.
 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Fysiotherapie Geraets, Blokland, Vrouenraets en Smeets
Tel: 045 - 045-5327552
info@fysiotherapieschaesberg.nl

 


Ortho-vision_Main_Premium patners_Cycle+Peformance
 

Iedere wielersporter moet het maximale uit zichzelf kunnen halen, zonder klachten en volop genieten van elke vorm van wielersport. Dit is waar we bij Cycle+Performance in geloven. Cycle+Performance is specialist op het gebied van 3D dynamische fietspositiemeting. In tegenstelling tot een statische meting worden er bij een 3D dynamische fietspositiemeting door het Retül systeem gegevens verzameld terwijl de renner fietst. Deze meetgegevens vormen een 3-dimensionaal beeld van de fietsbeweging. De meetgegevens vormen de basis voor het optimaliseren van de fietspositie. Een fietspositiemeting is dan ook iets anders dan het bepalen van de juiste framemaat. Bij Cycle+Performance passen we de fiets aan de renner aan!

Het Retül systeem is een geavanceerd mobiel fietspositiemeetsysteem. Professionele wielersporters over de hele wereld gebruiken Retül om de optimale fietspositie te bereiken en dus met meer comfort en een beter prestatie neer te zetten. Teams zoals SKY, Radioshack, Europcar en Garmin-Sharp gebruiken de Retül technologie.

3D Dynamische Fietspositiemeting
Fietspositiemetingen bij Cycle+Performance is geschikt voor elk niveau, van recreant tot professional, en voor race-, mountainbike, TT of Tri-.

Voor meer informatie of een afspraak in Geleen bij Ortho-vision Sports kunt u bellen met ons algemeen nummer: tel. 088 - 426 76 00